x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Nu e un mit, chiar se întâmplă"! Legendarul pervers din Boston seamănă panică printre studenţi

"Nu e un mit, chiar se întâmplă"! Legendarul pervers din Boston seamănă panică printre studenţi

29 Mai 2014   •   17:01
"Nu e un mit, chiar se întâmplă"! Legendarul pervers din Boston seamănă panică printre studenţi

Primele zvonuri despre existenţa sa au apărut cu doi ani în urmă, însă mulţi credeau că este doar un mit urban. În ultima lună, însă, plângerile la poliţia din Boston, SUA, au început să curgă, autorităţile îndemnând studenţii care locuiesc în afara campusurilor universitare să-şi închidă bine uşile şi ferestrele.

Este vorba de "Gâdilătorul", un pervers care intră în casele studenţilor şi îi gâdilă în talpă în timp ce dorm, reuşind de fiecare dată să fugă înainte să fie prins.

Potrivit poliţiei, numai în ultimele două luni s-au înregistrat 10 plângeri, trei dintre ele fiind formulate în aceeaşi noapte, 7 aprilie.

"Nu este un mit, chiar se întâmplă", a declarat sergentul Michael O’Hara, care se ocupă de caz.

Se pare că "Gâdilătorul" ar fi acţionat în ultimii doi ani în cartiere locuite în special de studenţii din Boston. Pe măsură ce activitatea "Gâdilătorului" a fost relatată de presă, tot mai multe victime au apărut la poliţie, afirmând că şi ele au fost gâdilate împotriva voinţei lor în ultimii ani.

Potrivit studenţilor gâdilaţi, agresorul este un bărbat de negru de 1,75 metri, care poartă haine largi, închise la culoare şi un hanorac. Alte persoane spun că l-ar fi văzut spionându-i pe fereastră în timp ce se masturba, deşi este neclar dacă este vorba de aceeaşi persoană.

Teddy Raddell, un student din primul an, spune că a fost trezit din somn la 5 dimineaţa şi a observat o persoană coborând scările casei pe care o împarte cu alt student.

"Am crezut că amicul meu a căzut pe scări, dar apoi l-am auzit ţipând din pat. Mi-a zis că s-a trezit în timp ce cineva îl gâdila în talpă", a povestit Raddell. Acesta a adăugat că nu a fost furat niciun bun, lucru relatat şi de alte victime.

"Nu a luat nimic, deşi aveam laptopuri şi portofele la vedere".

Daniel Marenzi este un alt student care a păţit-o.

"Credeam că e un prieten care încearcă să mă enerveze, dar apoi mi-am dat seama că gâdilătorul era un necunoscut. M-am speriat şi m-am ridicat din pat, dar deja el fugise din încăpere", spune Marenzi, care acum are grijă să nu mai lase uşa descuiată.

Potrivit sergetnului O’Hara, mulţi studenţi care nu locuiesc în campusurile universitare îşi lasă uşile descuiate.

"Cu siguranţă că studenţii au motive de îngrijorare. Nu poţi şti ce e în mintea acestui tip sau dacă are o armă. Studenţii trebuie să-şi încuie uşile. Oraşul nu este atât de sigur pe cât s-ar crede".

De când "Gâdilătorul" a început să-şi facă de cap, studenţii au solicitat poliţiei să sporească numărul patrulelor, însă sergentul O'Hara spune că acest lucru nu este atât de simplu.

"Oamenii care cer mai multe patrule nu rezolvă nimic. Ceea ce trebuie să facă este să raporteze infracţiunea atunci când se întâmplă. Trăim într-o zonă cu criminalitate scăzută. Numărul patrulelor se bazează pe statistica plângerilor", spune sergentul.

În ceea ce-l priveşte pe "Gâdilător", acesta rămâne învăluit în mister, dat fiind că descrierea sa este destul de vagă şi nu există fotografii sau altfel de înregistrări cu el care să ajute poliţia să îl prindă.

×
Subiecte în articol: gadilat pervers