x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe GAFĂ DE PROPORȚII. O candidată la Miss Columbia l-a confundat pe Mandela cu fondatorul concursului de frumuseţe (VIDEO)

GAFĂ DE PROPORȚII. O candidată la Miss Columbia l-a confundat pe Mandela cu fondatorul concursului de frumuseţe (VIDEO)

14 Noi 2014   •   09:44
GAFĂ DE PROPORȚII. O candidată la Miss Columbia l-a confundat pe Mandela cu fondatorul concursului de frumuseţe (VIDEO)

O candidată la Miss Columbia l-a confundat pe fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela cu fondatorul Concursului Naţional de Frumuseţe, care se desfăşoară în noiembrie în oraşul Cartagena de Indias, informează EFE, conform Agerpres. La întrebarea cine este Mandela, Laura María Saavedra Gómez a răspuns cu seninătate, într-un interviu: 'Este persoana care a lansat Concursul Naţional de Frumuseţe'.

Domnişoara Laura intră acum pe lunga listă a concurentelor care au dat răspunsuri hilare la concursurile de frumuseţe şi care au suscitat de atâtea ori comentarii critice.

Nelson Mandela, primul preşedinte de culoare al Africii de Sud, luptător împotriva apartheidului şi laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a murit la 5 decembrie 2013, la 95 de ani, în casa lui din Johannesburg.

Gala alegerii şi încoronării Miss Columbia 2014-2015, un concurs la care participă 26 de candidate, va avea loc la Cartagena de Indias luni, 17 noiembrie.

×