x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Gafă MONUMENTALĂ a unei televiziuni americane. Cum a prezentat o ştiristă echipajul aeronavei prăbuşite la San Francisco (VIDEO)

Gafă MONUMENTALĂ a unei televiziuni americane. Cum a prezentat o ştiristă echipajul aeronavei prăbuşite la San Francisco (VIDEO)

13 Iul 2013   •   16:46
Gafă MONUMENTALĂ a unei televiziuni americane. Cum a prezentat o ştiristă echipajul aeronavei prăbuşite la San Francisco (VIDEO)


KTVU News a făcut o gafă care va dăinui peste veacuri. Ştirista postului TV a transmis, la un moment dat, numele piloților zborului Asiana 214, aeronava care s-a prăbuşit la aterizare, pe Aeroportul International San Francisco. Gafa era atât de evidentă, încât toată lumea se întreabă cum de nu s-a oprit după ce a rostit primul nume. Dar femeia nu s-a oprit. A rostit în continuare toate prostiile scrise pe ecran, menţionând că numele au fost chiar confirmate de NTSB (National Transportation Safety Board).

Iată aşa zisele nume ale piloţilor

- Sum Ting Wong (something's wrong - ceva e in neregula)
- Wi Tu Lo (we're too low - suntem prea jos)
- Ho Lee Fuk (holy f*ck)
- Bang Ding Ow (nu mai necesită traducere)

În cele din urmă, gafa a fost îndreptată, televiziunea cerându-şi scuze, la fel şi NTSB, pentru că un tânăr aflat în practică la ei le-ai fi confirmat celor de la televiziune ca numele piloţilor sunt corecte.

×
Subiecte în articol: accident san francisco