x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Germania: Un bărbat din Kosovo a luat ostatică şi a rănit o însoţitoare de bord

Germania: Un bărbat din Kosovo a luat ostatică şi a rănit o însoţitoare de bord

de Agerpres    |    01 Apr 2014   •   22:07
Germania: Un bărbat din Kosovo a luat ostatică şi a rănit o însoţitoare de bord

Un bărbat din Kosovo a luat ostatică o însoţitoare de bord pe un avion german marţi, dar în cele din urmă s-a predat poliţiei după o scurtă rezistenţă, informează agenţia Reuters.

Mass-media germană a declarat că însoţitoarea de bord în vârstă de 50 de ani a suferit tăieturi la gât după ce bărbatul a ameninţat-o la scurt timp după decolarea de pe aeroportul din Munchen.

Alţi membri ai echipajului s-au grăbit în ajutorul însoţitoarei de bord şi a avut loc o încăierare, a precizat Bild online. Întrucât nimeni nu a înţeles ce anume cerea bărbatul, acesta s-a baricadat într-o toaletă împreună cu însoţitoarea de bord. Pilotul a întors avionul şi a revenit la aeroport.

Toţi cei 76 de pasageri au fost debarcaţi din avionul Lufthansa, care făcea legătura cu Budapesta. Doar însoţitoarea de zbor, pilotul şi bărbatul din Kosovo au rămas la bord.

Poliţia l-a convins pe bărbatul în vârstă de 28 de ani, care vorbea albaneză, să se predea, cu ajutorul unui translator. Cererea sa de azil a fost respinsă şi el a fost trimis înapoi la Budapesta. Trei însoţitori de bord au suferit leziuni, a adăugat poliţia.

×
Subiecte în articol: kosovo ostatici