x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Grupul Megadeth îşi anulează, din motive de securitate, concertul de miercuri de la Tel Aviv

Grupul Megadeth îşi anulează, din motive de securitate, concertul de miercuri de la Tel Aviv

de Agerpres    |    05 Aug 2014   •   22:25
Grupul Megadeth îşi anulează, din motive de securitate, concertul de miercuri de la Tel Aviv

Grupul american Megadeth a renunţat, din motive de securitate, să mai cânte miercuri la Tel Aviv, unde urma să susţină un concert la Exhibition Ground, una din cele mai mari săli de spectacole din capitala israeliană, relatează marţi metronews.fr.

Formaţia americană de trash metal a anunţat luni seară anularea concertului programat de multă vreme. Din motive de securitate, "nu putem garanta transportul muzicienilor şi al echipamentelor la timp la Tel Aviv", se poate citi pe site-ul oficial al Medadeth. "Grupul regretă că nu poate cânta pentru fanii lui, dar se gândeşte să revină în cadrul următorului său turneu internaţional", mai scrie pe site.

Muzicienii de la Megadeth nu sunt primii artişti care îşi anulează un concert din cauza situaţiei geopolitice din Orientul Mijlociu. Au procedat la fel Neil Young, Paul Anka, Backstreet Boys şi Cee Lo Green.

Megadeth a mai concertat de trei ori în Israel, iar liderul său, Dave Mustaine, afirma, cu numai câteva zile în urmă, că este gata să facă deplasarea, în pofida pericolului.

"Cine nu vine în Israel în această perioadă este laş", spunea cântăreţul şi chitaristul la postul Mako TV.

În Jerusalem Post, muzicianul îşi declara admiraţia faţă de statul evreu.

"Nu cred ce văd la actualităţi. Israelul este o ţară minunată, iar locuitorii ei la fel... Situaţia este foarte complexă. Dacă nu cunoşti povestea celor două tabere şi din ce se inspiră acţiunile lor este foarte greu de înţeles ce se întâmplă acum", a adăugat Mustaine. 

×
Subiecte în articol: megadeth Israel