x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Hannah Lynch, fiica magnatului Mike Lynch, confirmată ca fiind ultima victimă a scufundării iahtului

Hannah Lynch, fiica magnatului Mike Lynch, confirmată ca fiind ultima victimă a scufundării iahtului

de Redacția Jurnalul    |    24 Aug 2024   •   00:00
Hannah Lynch, fiica magnatului Mike Lynch, confirmată ca fiind ultima victimă a scufundării iahtului
Sursa foto: Hepta

Vineri, autoritățile italiene au anunțat că au găsit ultimul cadavru de pe iahtul care s-a scufundat în Sicilia. Hannah Lynch, fiica magnatului în tehnologie, Mike Lynch, a fost confirmată ca fiind ultima victimă. Familia a oferit primele declarații, prin intermediul unui purtător de cuvânt.

Familia Lynch a dat primele declarații, după ce scafandrii italieni au găsit ultimul cadavru ce se bănuia a fi a fiicei magnatului Mike Lynch, Hannah Lynch.

Între timp, identitatea cadavrului a fost confirmată, astfel că familia Lynch a dat primele declarații, prin intermediul unui purtător de cuvânt.

„Familia Lynch este devastată, în stare de șoc și este sprijinită de familie și prieteni,” se arată în declarație, potrivit SkyNews.

Familia a dorit, de asemenea, să mulțumească Gărzii de Coastă italiene, serviciilor de urgență și tuturor celor care au contribuit la operațiunea de salvare.

În încheiere, aceștia au solicitat respectarea intimității în perioada de doliu, adăugându-se că „singura lor dorință este ca intimitatea să le fie respectată în acest moment dureros”.

Iahtul s-a scufundat luni, în jurul orei locale 4.30.

Ambarcațiunea se afla în apropiere de Porticello atunci când paza de coastă italiană a anunțat că s-a scufundat. Este un iaht construit în 2008, de 56 de metri, numit Bayesian, sub pavilion britanic.

Camper & Nicholsons, compania care deține Bayesian, a confirmat pentru BBC că iahtul s-a scufundat luni, în jurul orei 4:30, ora locală, într-o perioadă cu „vreme severă”. Firma a mai spus că la bord erau 12 oaspeți și 10 membri ai echipajului. 15 persoane au fost au fost salvate, una a murit și alte șase sunt dispărute.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: hannah lynch mike lynch iaht