x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Horoscop: Fiica lui Sarkozy, sub o stea fermecătoare

Horoscop: Fiica lui Sarkozy, sub o stea fermecătoare

de Sînziana Stancu    |    30 Oct 2011   •   21:00
Horoscop: Fiica lui Sarkozy, sub o stea fermecătoare

Nici n-au vazut-o bine la fata pe fiica presedintelui Nicolas Sarkozy, Giulia, ca francezii i-au si cautat viitorul in stele.

Nascuta pe 19 octombrie, intr-o zi de miercuri – ziua lui Mercur – Giulia este o Balanta cu ascendent in Taur, care promite sa farmece publicul printr-o personalitate subjuganta si o carisma deru­tanta. Aspectul ambi­tios al Taurului o poate duce pe noi culmi, pentru ca pe Giulia nimic nu o va infricosa, ea fiind sustinuta atat de visurile sale promi­tatoare, cat si de celebrii sai parinti.

Dupa tema sa astrala, Giulia ar putea excela in domenii ca politica, justitia, afacerile, jurnalismul, arta. Va avea o mare originalitate si o dorinta puternica de afirmare, precum si cea de a razbate in viata pe cont propriu. In viata sentimentala va da dovada de o mare sensibilitate si delicatete, numai ca hipersensibilitatea sa si dorinta apriga de a fi iubita risca sa ii dezarmeze pe multi dintre pretendentii sai.

Cu Venus in Scorpion, Giulia va fi o mare romantica, dar si o pasionala, care se va implica foarte mult in legaturile sale amoroase, spre disperarea parintilor sai, care vor trebui sa-i fie alaturi cand fata lor va fi deceptionata in dragoste. Datorita firii sale vesele si optimiste, Giulia va vedea repede si partea plina a paharului si se va consola. Dar, cu toata bunatatea si indulgenta sa, Giulia nu se va lasa calcata in picioare, ci, datorita ascendentului sau in Taur, il va lua repede in copite pe cel sau cea care o va enerva.

Pe masura ce se va maturiza, Giulia nu va tolera nedreptatile si nici pe cei care o vor trata cu superioritate. Va avea multe discutii in contradictoriu cu parintii, dar va sti sa se impace cu ei si va fi "absolvita" de toate greselile. Pamantul si Apa, elementele dominante, o vor face sa incurce latura sa pragmatica si logica cu latura sa romatica si va ezita mult cand va alege intre ratiune si vocea inimii.

×