x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ghinion: Un hoț de mașini a fost prins din greșeală după ce s-a rătăcit și a declanșat alerta de securitate pe aeroport

Ghinion: Un hoț de mașini a fost prins din greșeală după ce s-a rătăcit și a declanșat alerta de securitate pe aeroport

de Redacția Jurnalul    |    04 Dec 2022   •   09:40
Ghinion: Un hoț de mașini a fost prins din greșeală după ce s-a rătăcit și a declanșat alerta de securitate pe aeroport
Sursa foto: Hepta

Un hoț de mașini palestinian a trecut duminică printr-un punct de control în drum spre principalul aeroport din Israel, declanșând o alertă de securitate. Individul a fost prins, iar autoritățile au spus că acesta pur și simplu se rătăcise, nu încerca să fure ceva.

În cel de-al doilea incident de acest fel din septembrie, o înregistrare video care a circulat pe rețelele de socializare a arătat pasageri din terminalul de plecări al aeroportului Ben Gurion ghemuindu-se lângă bagajele lor în timp ce se auzeau instrucțiuni prin difuzoare.

Poliția a declarat că suspectul, un palestinian aflat ilegal în Israel din Cisiordania ocupată, a sosit la punctul de control al aeroportului într-o mașină furată și a forțat drumul spre terminalul principal, ceea ce a dus la o scurtă urmărire în care a fost împușcat și arestat.

Ca și în cazul incidentului anterior, se crede că suspectul a luat un viraj greșit de pe autostrada principală Tel Aviv-Ierusalim, au declarat oficialii israelieni, citați de Reuters. Acest lucru a însemnat că tentativa sa de fugă l-a adus la una dintre cele mai protejate obiective ale țării.

„Se întâmplă aproape în fiecare săptămână”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Tensiunile sunt ridicate pe fondul creșterii numărului de atacuri de stradă în Israel și a raidurilor militare în Cisiordania. Violențele au contribuit la ascensiunea extremei drepte care probabil va juca un rol important în viitorul guvern israelian.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: hot de masini aeroport Israel