x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Și-a CUMPĂRAT NEVASTA, i-a făcut un copil și a ținut-o 12 ani închisă într-o CUȘCĂ!

Și-a CUMPĂRAT NEVASTA, i-a făcut un copil și a ținut-o 12 ani închisă într-o CUȘCĂ!

04 Noi 2014   •   17:21
Și-a CUMPĂRAT NEVASTA, i-a făcut un copil și a ținut-o 12 ani închisă într-o CUȘCĂ!

Poveste din China. Un bărbat a ținut captivă, timp de 12 ani, o femeie pe care a cumpărat-o de la traficanții de persoane și cu care a făcut un copil!

S-a născut într-o familie săracă și chiar de mic copil s-a trezit pe cap cu responsabilitatea de a-și crește frații și surorile.
A muncit în construcții și spune că viața pe șantier nu i-a lăsat răgazul nici chiar să se gândească la o familie a sa.

După ce și cel din urmă frate pe care l-a crescut s-a așezat la casa lui, bărbatul s-a trezit, la 50 de ani, singur.
Și-a dorit să intre în rândul lumii și să aibă, ca orice om, o nevastă pe lângă casă.
Nu a fost un proces mai complicat decât dacă și-ar fi propus să-și ia un câine. S-a întâlnit cu traficanții de persoane, a fost încântat de ofertă, a dat banii și a devenit om însurat.

Mărturisește că nu știe cum o cheamă și nici n-a contat vreodată, era nevasta, ș-atât, era ținută în frâu de către mama sa, când el era plecat la muncă, nu era neapărat nevoie să aibă și un nume.

La un an după "tranzacție" sau căsătorie, femeia a rămas gravidă și i-a oferit urmașul pe care și l-a dorit dintotdeauna

Numai că "modelul" de femeie pe care bărbatul l-a achiziționat avea deficiențe, și chiar din cele mai grave - mentale, devenind agresivă, mărturia evidentă fiind chiar soacra, care după o criză s-a ales cu ochii umflați.

Pentru a ține lucrurile sub control, după ce s-a sfătuit cu mama sa, soluția la care au ajuns a fost nu să consulte un psihiatru ci să o închidă pe sărmana femeia într-o cămăruță. Era 2002, și femeia a trăit între cei patru pereți până în prezent.

"Ce altceva puteam face? Nu aveam bani pentru tratament medical. Trebuia să merg la muncă în fiecare zi pentru a-mi hrăni familia și doream ca fiul meu să trăiască având-o pe mama lui alături. Am iubit-o foarte mult, dacă aveam la îndemână și o altă variantă, n-aș fi ținut-o închisă atât de mult timp. I-am gătit în fiecare zi, înainte să plec la muncă și de asemenea i-am oferit posibilitatea de a face duș, la câteva zile. Dar nu am avut niciodată suficienți bani pentru a plăti un tratament de specialitate într-un spital", a declarat bărbatul.

Cazul a devenit public după ce bărbatul a făcut apel la mila publică, cerând oamenilor să doneze bani pentru a-și pune viața din nou pe picioare, motivând că la vârsta lui nu mai poate munci în construcții și că vrea să-i ofere un viitor fiului său.

Cu banii primiți a spus că vrea să renoveze casa, aproape să se dărâme și, în cele din urmă, după 12 ani, să-i ofere soției sale tratamentul medical de care are nevoie.

Culmea este că, în ciuda acestei povești tenebroase, în care o ființă umană a stat închisă timp de 12 ani, media locală i-a oferit tot sprijinul pentru colectarea banilor de care are nevoie!


×