x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Imagini INCREDIBILE! Un bebeluş parcurge o lăţime de bazin, fără să respire. Micuţa înoată sub apă pentru mai multă viteză (VIDEO)

Imagini INCREDIBILE! Un bebeluş parcurge o lăţime de bazin, fără să respire. Micuţa înoată sub apă pentru mai multă viteză (VIDEO)

02 Iul 2013   •   10:47
Imagini INCREDIBILE! Un bebeluş parcurge o lăţime de bazin, fără să respire. Micuţa înoată sub apă pentru mai multă viteză (VIDEO)

Elizabeth are mai puţin de un an şi jumătate, însă reuşeşte să înoate mai bine decât oameni mari. Copila a fost filmată de mama ei în timp ce parcurge o lăţime de bazin, cu faţa în jos, fără să respire.

Bebeluşul înoată înainte şi înapoi cu faţa în jos, dând doar din picioare şi ştie să facă salturi. Fetiţa sare în apă fără niciun ajutor şi înoată o lăţime de bazin, fără să ia măcar o pauză.

Fetita e lăsată să se descurce singură în piscină de către mama ei, care doar o filmează.

Ea îi spune până unde să înoate şi când să se odihnească, iar fetiţa, care încă nu ştie să vorbeasca, ci doar gângureşte, o ascultă întocmai. La jumătatea distanţei, micuţa se întoarce pe spate pentru a avea un răgaz să respire, pentru ca în majoritatea timpului înoata cu capul sub apă.

Mulţi dintre cei care au vizionat clipul susţin că fetiţa ar putea fi forţată să înoate. Însă părinţii bebeluşului susţin că micuţa lor face totul de bună voie, fără să fie forţată. "În nici un moment nu ne forţăm copilul să facă ceva ce nu-i place. Suntem capabili să recunoaştem un bebeluş obosit într-o piscină. Elizabeth este o micuţă foarte determinată, iar câteodată respiră şi înoată aşa cum a fost învăţată, altadată aşa cum vrea ea", au declarat părinţii care au certificat în tehnici de înot şi de salvare, dar şi studii pediatrice.

×