x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Imagini inedite cu Eva Braun şi Hitler, date publicităţii

Imagini inedite cu Eva Braun şi Hitler, date publicităţii

10 Mar 2011   •   11:03
Imagini inedite cu Eva Braun şi Hitler, date publicităţii

Daily Mail publică astăzi imagini nevăzute încă din albumele de fotografii ale Evei Braun.
Confiscate de armata americană în 1945, imaginile au fost furnizate presei de un colecţionar. Eva Braun apare la plajă singură sau împreună cu familia şi prietenii ori alături de Adolf Hitler în ipostaze nemaivăzute până acum.

Eva Braun a fost multă vreme partenera de viaţă a lui Hitler şi, pentru scurtă vreme, soţia lui. El a întâlnit-o la Munchen, pe când avea 17 ani şi lucra ca ucenică şi asistentă a fotografului personal al dictatorului, Heinrich Hoffmann.

La prăbuşirea celui de-al treilea Reich, Eva Braun s-a căsătorit cu Hitler, în cadrul unei scurte ceremonii civile la care au fost martori Goebbels şi Martin Bormann, şi, după nici 40 de ore, s-au sinucis împreună într-o cameră a buncărului.

Eva Anna Paula Braun a început relaţia cu Hitler în 1931 şi s-a mutat la reşedinţa acestuia din Berghof în 1936. În acea vreme figura pe lista de plată a agenţiei foto a lui Heinrich Hofmann, unde l-a şi întâlnit pe Hitler, în 1929. Hoffmann era fotograful oficial al partidului nazist. Braun îşi primea cu plăcere prietenii la petreceri şi-i plăceau filme americane precum 'Pe aripile vântului'. Din când în când era văzută făcând plajă şi înotând goală. Lui Hitler nu-i convenea, dar, în cea mai mare a timpului, lipsea de la Berghof. Sora ei, Ilse (1908 - 1979) a avut o relaţie cu un chirurg evreu, emigrând în 1938 în Statele Unite. Cealaltă soră a Evei Braun, Gretl (1915-1987), s-a căsătorit cu un ofiţer SS în 1944. Eva Braun a avut o relaţie strânsă cu arhitectul Albert Sper, care a desenat un logo pentru ea.

Sursa foto: Daily Mail

×
Subiecte în articol: hitler eva braun