x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Imagini ȘOCANTE. Militanți vegani s-au pozat însângerați în mijlocul Londrei

Imagini ȘOCANTE. Militanți vegani s-au pozat însângerați în mijlocul Londrei

02 Noi 2022   •   14:32
Imagini ȘOCANTE. Militanți vegani s-au pozat însângerați în mijlocul Londrei

Mai mulți protestatari au pozat însângerați în mijlocul Londrei pe 1 noiembrie 2022, de Ziua Mondială a Veganilor, în speranța de a șoca trecătorii și a-i convinge să renunțe la consumul de carne.

Militanți PETA s-au întins pe stradă, dezbrăcați și stropiți cu vopsea roșie, ambalați înfășurați în folie alimentară, pentru a transmite mesajul unor bucăți de „carne umană” pentru a convinge pe trecători să consume doar produse non-animale, scrie dailystar.

Evenimentul a avut loc la Piccadilly Circus din capitala Marii Britanii.

Persoanele aflate în zonă priveau derutate cum activiștii își arătau etichetele „neutru de carbon” și „free range”. Imaginile arată oameni aflați în zonă privindu-i pe militanți în timp ce stăteau întinși pe trotuar în caserolele uriașe. 

Ca parte a protestului, managerul senior al organizației PETA, Kate Werner, spune că oricine consumă carne „poate la fel de bine să mănânce un alt om”.

„În această Zi Mondială a Veganilor, PETA îndeamnă pe toată lumea să renunțe la carne și să împiedice corpurile să se stivuească”, a spus aceasta.

Grupul pentru drepturile animalelor a subliniat cruzimea față de porci, vaci, găini și alte animale despre care se spune că se petrece în fermele din Marea Britanie. Totodată, ei afirmă că oamenii ar trebui să acorde atenție țarcurilor întunecate și murdare  în care trăiesc animalele și bolilor din zonele de procesare a cărnii. 

PETA acuză „viziunea umană-supermacistă asupra lumii și își concentrează atenția asupra celor patru domenii în care cel mai mare număr de animale suferă  puternic și pentru mult timp. În laboratoare, în industria alimentară, în comerțul cu îmbrăcăminte și în afacerile de divertisment.”

Este prima dată când protestatarii vegani prezintă o cascadorie sângeroasă.

La începutul acestui an, vedeta australiană OnlyFans a defilat într-un magazin Louis Vuitton într-un string de culoare nud, în timp ce stoarce o sticlă de „sânge” pe podea iar luna trecută, mai multe tablouri celebre au fost stropite cu vopsea roșie. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: vegani londra