x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Împuşcături la sediul de campanie al preşedintelui Barack Obama. Nicio persoană din clădire nu a fost rănită (VIDEO)

Împuşcături la sediul de campanie al preşedintelui Barack Obama. Nicio persoană din clădire nu a fost rănită (VIDEO)

13 Oct 2012   •   11:49
Împuşcături la sediul de campanie al preşedintelui Barack Obama. Nicio persoană din clădire nu a fost rănită (VIDEO)
Sursa foto: Twitter

Un foc de armă a fost tras vineri asupra unui birou de campanie al preşedintelui american Barack Obama la Denver, în statul Colorado. La acel moment, mai multe persoane se aflau în clădire, însă nimeni nu a fost rănit, relatează AFP.

"Se pare că a fost tras un foc de armă asupra clădirii", a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei din Denver, Raquel Lopez, citată de ziarul Denver Post. Ea a precizat că un activist de campanie a sunat la poliţie în cursul după-amiezii pentru a raporta că o fereastră a clădirii a fost spartă de un foc de armă.

Sam Levin, reporter la publicaţia Westword, a postat pe Twitter o fotografie care arată o fereastră spartă pe faţada clădirii.

Poliţia caută o maşină care ar fi avut o legătură cu incidentul, a adăugat purtătoarea de cuvânt.

Raquel Lopez a precizat că a existat un singur foc de armă şi că nicio persoană din clădire nu a fost rănită. Ea a adăugat că poliţia nu are cunoştinţă de vreo ameninţare la adresa echipei de campanie a preşedintelui, dar că analizează toate posibilităţile.

Responsabilii campaniei electorale a lui Obama nu au făcut încă niciun comentariu. Alegerile prezidenţiale din SUA vor avea loc la 6 noiembrie.

×
Subiecte în articol: sediu campanie obama colorado impuscaturi