x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incendiu la grădina zoologică din Virginia

Incendiu la grădina zoologică din Virginia

de Redacția Jurnalul    |    07 Iun 2023   •   10:30
Incendiu la grădina zoologică din Virginia
Sursa foto: Metro Richmond Zoo

Nouă animale de la grădina zoologică au fost salvate, iar unul a murit, după izbucnirea unui incendiu la grădina zoologică Metro Richmond, a anunțat instituția într-un comunicat citat de CNN.

Incendiul a izbucnit duminică seara în jurul orei 21:50 în zona atelierelor de lucru de la grădina zoologică și apoi s-a extins la spitalul pentru animale, la depozitul de hrană și la zona de serviciu a îngrijitorilor, potrivit grădinii zoologice.

Pompierii și personalul grădinii zoologice au reușit să salveze nouă dintre animale, dar o suricată care primea îngrijiri la spitalul pentru animale al grădinii zoologice a murit, au declarat aceștia.

Niciun angajat nu a fost rănit în timpul incendiului, care face obiectul unei anchete.

„Prin eforturile eroice ale pompierilor și ale personalului grădinii zoologice, nouă animale au fost salvate și sunt monitorizate îndeaproape”, a declarat Jim Andelin, directorul grădinii zoologice, în comunicat.

Incendiul a distrus mai multe structuri, iar grădina zoologică intenționează să amenajeze spații de lucru temporare până când va putea reconstrui.

O barieră a habitatului cangurilor a fost avariată în incendiu și a fost instalat un gard temporar, a precizat grădina zoologică, adăugând că toate animalele sunt securizate și au fost identificate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu gradina zoologica