x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

27 Mar 2005   •   00:00
CURTOAZIE. Printul Charles nu ar trebui sa se insoare cu "amanta sa de cursa lunga", Camilla Parker Bowles, inainte de a-i cere scuze fostului ei sot, este de parere episcopul anglican de Salisbury, David Stancliffe. Potrivit prelatului, intre cei doi barbati este necesara o astfel de discutie, intrucat relatia lui Charles cu Camilla a fost una adultera, inainte de divortul ei de Andrew Parker Bowles.

ABSENT. Presedintele ucrainean, Victor Iuscenko, nu va lua parte la comemorarea sfarsitului celui de-al doilea razboi mondial, care va avea loc la data de 9 mai, la Moscova. Iuscenko va face insa o vizita la Moscova, cu o zi inainte de festivitatile prevazute, ca in fiecare an, in capitala rusa. De la comemorare ar putea lipsi si un alt lider al revolutiei din fostele tari sovietice, presedintele Georgiei, Mihail Saakasvili, care il va primi la Tbilisi, pe liderul SUA, George Bush, a doua zi dupa festivitatile din Rusia.

BUN DE PLATA. Premierul italian, Silvio Berlusconi, era gata sa plateasca o suma grasa Mafiei pentru a-si apara fiul. Berlusconi raspundea asfel la amenintarile mafiotilor care sustineau ca-l vor decapita pe tanarul Piersilvio. Presa publica transcrieri ale dialogului pe care actualul premier, pe-atunci doar prosper om de afaceri, l-a avut, pe aceasta tema, in 1988, cu un colaborator apropiat.

Grupaj realizat de Irina Cristea

×
Subiecte în articol: externe