x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

25 Mar 2005   •   00:00
STARE ALARMANTA. Printul Rainier al III-lea de Monaco se afla de trei zile la sectia de reanimare intr-un spital din regat, scrie AFP. Potrivit unor informatii de ultima ora, el a suferit complicatii pulmonare, cardiace si renale. Ieri-dimineata, printul in varsta de 81 de ani, se afla intr-o stare "extrem de ingrijoratoare", a declarat un apropiat al familiei regale.

FARA DICTATURA. Aproape 300 de persoane au manifestat ieri in Belarus, in fata sediului administratiei prezidentiale din Minsk, cerand demisia autoritarului presedinte Alexandr Lukasenko. Multimea a fost insa repede dispersata de interventia fortelor speciale ale politiei, care au retinut 12 dintre manifestanti. "Revolutia nu trebuie decat sa inceapa", a declarat unul din organizatorii manifestatiei, conform AFP.

NUCLEARE. Iranienii au construit un complex de vile luxoase special pentru a ascunde, la subsolul acestora, focoase cu uraniu imbunatatit. Potrivit publicatiei americane WND, in aceste vile locuiesc familii ale unor diplomati si inalti functionari iranieni, care habar nu au ca sub casele lor se executa teste cu arme chimice si biologice, proiecte secrete ale Guvernului de la Teheran.

OMENIE. Un militar american, aflat la Bagdad in 2003, a infiat recent un copil de la un orfelinat din oras. Potrivit televiziunilor americane, capitanul Scott Southworth de la Garda Nationala a SUA, este acum tatal unui baietel de zece ani, Ala’a. Micutul, care a fost abandonat la varsta de patru ani, probabil pentru ca nu putea merge din cauza unor complicatii, traieste in prezent in statul american Wisconsin, alaturi de parintii sai adoptivi. Medicii tocmai l-au anuntat pe Ala’a ca "foarte curand" va putea merge.

Grupaj realizat de Anca Aldea

×
Subiecte în articol: externe