x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe INIMAGINABIL! FETIȚA din imagini va fi TATĂL viitorului său COPIL!

INIMAGINABIL! FETIȚA din imagini va fi TATĂL viitorului său COPIL!

16 Noi 2014   •   09:27
INIMAGINABIL! FETIȚA din imagini va fi TATĂL viitorului său COPIL!

Convinsă că a întâlnit bărbatul vieții sale, o englezoaică de 20 de ani a fost șocată să afle că cel lângă care a hotărât să-și petreacă restul vieții s-a născut FATĂ, ba chiar a fost dezvirginată la vârsta de 14 ani!

Kieran, cel care s-a născut Ciara, este un neozeelandez care locuiește de mai mulți ani la Londra.
Încă de la patru ani s-a simțit inconfortabil cu sexul său, izbucnind în lacrimi de fiecare dată când mama sa îl îmbrăca în rochiță. Lucrurile s-au agravat în timpul furtunii hormonale aduse de perioada adolescenței = "M-am urât în momentul în care am remarcat că au început să-mi crească sânii. Eram geloasă pe băieții cărora li se îngroșa vocea și care începuseră să se bărbierească. Uram faptul că sunt fată".
La vârsta de 14 ani și-a pierdut virginitatea în compania unui băiat, spune că s-a simțit oribil. Și-a tuns părul și a început să poarte bustiere și haine largi care să-i ascundă sânii.

A fost diagnosticat de un psiholog cu tulburare de personalitate de tip transgender. A început să ia un tratament hormonal în urma căruia i s-a îngroșat vocea și i-a crescu pilozitatea, mama sa a început să vorbească despre ea ca fiind fiul său.

S-a implicat cu disperare în body-building, și corpul său a început să capete forme din ce în ce mai masculine. Gradual, sânii i s-au micșorat, de la cupa B, la A.

La Londra a întâlnit-o pe Charlotte, iubita sa, cu care intenționează să se căsătorească și să aibă copii.
"N-aȘ fi putut afla niciodată secretul lui Kieran. Am fost surpinsă să aflu că s-a născut fată, dar n-a contat pentru mine, îl iubesc pentru cine este acum, un bărbat. Este foarte masculin, are un corp minunat, dar este în același timp și cel mai bun prieten al meu", a declarat jurnaliștilor Charlotte.

"Atunci când am întâlnit-o pe Charlotte am fost înmărmurit de frumusețea ei și eram îngrozit de cum va reacționa atunci când îi voi dezvălui secretul meu. Trebuia să capăt încredere în ea înainte de a face acest lucru. Celelalte prietene pe care le-am avut au fost rușinate de ceea ce sunt, pentru Charlotte nu a contat, m-am simțit ușurat, găsisem pe cineva care să mă placă pentru ceea ce sunt acum", a povestit Kieran.

Au început să aibă relații intime la câteva săptămâni după ce s-au cunoscut, intenționează să se căsătorească și să aibă copii, folosind sperma donată de cel mai bun prieten al lui Kieran.


 

×