x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ÎNSPĂIMÂNTĂTOR! Victimele Ebola REVIN LA VIAŢĂ şi BÂNTUIE satele africane!

ÎNSPĂIMÂNTĂTOR! Victimele Ebola REVIN LA VIAŢĂ şi BÂNTUIE satele africane!

25 Sep 2014   •   15:52
ÎNSPĂIMÂNTĂTOR! Victimele Ebola REVIN LA VIAŢĂ şi BÂNTUIE satele africane!

Dacă vă plac filmele americane cu zombie, persoanele alea moarte, dar care se încăpăţânează să trăiască golite de creier, veţi fi la fel de încântaţi citind acest articol!

Activitatea susţinută a virusul Ebola în Africa, un real pericol pentru întreaga planetă, după cum notifică Organizaţia Mondială a Sănătăţii, nu era suficientă pentru a produce destule frisoane şi panică, aşa că...

Site-uri de ştiri, de credibilitate îndoielnică, informează, citând surse locale, la fel de demne de încredere, că două persoane decedate în urma contactării virusului Ebola au revenit la viaţă. În ambele cazuri, petrecute în regiuni diferite ale ţării, învierea nu s-a putut produce decât atunci când rudele decedaţilor erau gata să dea curs tradiţiei şi să aprindă rugul pe care se lăfăiau cadavrele.

Comunităţile locale s-au declarat îngrozite de cea mai recentă manifestare a miturilor despre magia neagră chiar la ea acasă în Africa şi par mai panicate de faptul că în locul Ebolei s-ar putea trezi bătându-le-n uşă vreunul din cadavrele umblătoare.
metro.co.uk


Ştirea de mai sus trebuie citită cu raţiune şi interpretată, în ciuda faptului că citează surse externe, ca fiind în totalitate falsă!
Dar era prea păcat s-o citiţi în altă parte ca fiind una pe bune. :)

×