x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un investitor francez pariază peste 28 de milioane de dolari pe victoria lui Trump

Un investitor francez pariază peste 28 de milioane de dolari pe victoria lui Trump

de Redacția Jurnalul    |    25 Oct 2024   •   20:30
Un investitor francez pariază peste 28 de milioane de dolari pe victoria lui Trump

Un investitor francez a plasat mai bine de 28 de milioane de dolari pe Polymarket, mizând pe victoria lui Trump la prezidențiale, dezvăluie platforma, potrivit CNBC.

Investitorul, identificat ca fiind o persoană cu experiență vastă în ceea ce privește serviciile financiare, controlează patru conturi pe Polymarket, platformă care a fost interzisă pentru traderii din SUA în urma unui acord cu Comisia pentru Tranzacții pe Piețele de Mărfuri (CFTC) din 2022.

Pe Polymarket, el controlează patru conturi de top pe partea pro-Trump și a plasat inclusiv 7 milioane de dolari pe câștigarea votului popular de către Trump. Deși piețele de predicție nu sunt echivalente cu sondajele politice tradiționale, francezul și-a arătat, prin aceste investiții, convingerea privind rezultatul alegerilor din SUA.

Platforma de pariuri politice Kalshi, care a lansat recent pariuri pe alegerile prezidențiale după o decizie favorabilă într-o instanță federală, este, la rândul ei, supusă unei revizuiri de către CFTC, ceea ce arată, fără niciun dubiu, interesul tot mai mare pentru piețele de predicție în actualul ciclu electoral.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: pariu pe trump alegeri SUA investitor