x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jennifer Aniston, cea mai râvnită celibatară

Jennifer Aniston, cea mai râvnită celibatară

de Sînziana Stancu    |    06 Oct 2010   •   00:00

Ghinionul în dragoste are şi o parte bună. Este cazul vedetei de la Hollywood, pe care suferinţa sentimentală a propulsat-o pe primul loc în topul celor mai râvnite celibatare din lume.



Viaţa sentimentală a lui Jennifer Aniston s-a dovedit a fi un fiasco total. Cel puţin până acum. Ghinionul ei în dragoste a atras atenţia celor de la Vanity Fair, care au plasat-o în fruntea topului celor mai dorite celibatare. Are 41 de ani, este divorţată şi nu are copii. Celebritatea şi banii nu i-au dat însă prea multe şanse în dragoste. Din contră.

A trecut printr-un divorţ răsunător, foarte mediatizat, când a hotărât să se despartă de Brad Pitt, care fusese prins în mrejele Angelinei Jolie, cu care s-a hotărât apoi "să populeze planeta", scrie Premiere.fr. A mai trăit o poveste de dragoste cu Vince Vaughn, dar n-a fost să fie! Apoi, a încercat şi cu John Mayer, dar tot n-a mers. Alte legături amoroase despre care s-a zvonit că le-ar fi avut nici nu mai sunt citate.

Jennifer e din nou singură, dar, potrivit sondajului de opinie realizat de Vanity Fair, este şi cea mai eligibilă din tot cercul de celibatari celebri, depăşindu-le şi pe Halle Berry, care s-a despărţit recent de modelul Gabriel Aubry, tatăl fiicei ei de 2 ani, Nahla, şi pe Elin Nordegren, fosta soţie a lui Tiger Wood. Pe locul al patrulea se află actriţa de 88 de ani Betty White, care este singură din 1981, când soţul său, Allen Ludden, a murit.

Teoretic, Jennifer ar avea toate motivele de bucurie dacă ar vrea să mai încerce să-şi găsească sufletul-pereche. Doar alegerea va fi cu adevărat complicată, având în vedere atâtea posibile oferte...

×
Subiecte în articol: externe