x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Soţia lui Jeremy Clarkson a intentat proces de divorţ. Cuplul are 21 de ani de căsnicie

Soţia lui Jeremy Clarkson a intentat proces de divorţ. Cuplul are 21 de ani de căsnicie

05 Mai 2014   •   15:30
Soţia lui Jeremy Clarkson a intentat proces de divorţ. Cuplul are 21 de ani de căsnicie

Frances, soţia prezentatorului celebrei emisiuni Top Gear, Jeremy Clarkson, a intentat proces de divorţ, spun surse citate de Daily Mail. Cuplul este căsătorit de 21 de ani.

Relaţia celor doi este una tulburentă, din cauza presupuselor aventuri ale lui Clarkson, scrie publicaţia britanică. Cei doi trăiesc separat de trei ani, însă până acum varianta oficială era că aceştia fac eforturi să îşi salveze căsnicia.

Potrivit surselor Daily Mail, Frances Clarkson, de 52 de ani, a plecat în vacanţă în Spania, alături de cea mai bună prietenă, pentru a sărbători sfârşitul căsătoriei.

"Francie s-a distrat mult şi a băut pe măsură pentru că în sfârşit divorţează de Jeremy şi voia să sărbătorească acest lucru. Toate prietenele ei aşteaptă de ani buni ca ea să facă acest pas şi se pare că într-un final s-a hotărât să meargă până la capăt", spune sursa citată de Daily Mail.

Vestea îl prinde în prin scandal pe Jeremy Clarkson, care a primit un ultimatum de la BBC, potrivit căruia, dacă va mai fi implicat într-o controversă, va fi concediat.

Potrivit tabloidului Daily Mirror, care a publicat un segment video, Clarkson ar fi folosit apelativul rasist "nigger" în timpul unei filmări, dezvăluire care a provocat un uriaş scandal în Marea Britanie şi SUA. Clarkson a negat că ar fi folosit cuvântul.

Frances Clarkson ar obţine o parte însemnată din averea estimată la 30 de milioane de lire sterline a lui Jeremy Clarkson în cazul divorţului. Aceasta este managerul lui Jeremy şi a jucat un rol major în cariera starului BBC, fiind cea care l-a încurajat să fie incisiv şi să exploateze comercial numeroasele controverse în centrul cărora acesta s-a aflat.

Frances a refuzat să comenteze ştirea Daily Mail, afirmând că nici nu infirmă, nici nu confirmă divorţul. 

×
Subiecte în articol: jeremy clarkson divort