x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jeremy Renner, grav rănit în timp ce curăța zăpadă. Actorul este în „stare critică, dar stabilă”. Casa sa a fost lovită de o furtună de iarnă în noaptea de Revelion

Jeremy Renner, grav rănit în timp ce curăța zăpadă. Actorul este în „stare critică, dar stabilă”. Casa sa a fost lovită de o furtună de iarnă în noaptea de Revelion

de Razvan Voiculescu    |    02 Ian 2023   •   12:34
Jeremy Renner, grav rănit în timp ce curăța zăpadă. Actorul este în „stare critică, dar stabilă”. Casa sa a fost lovită de o furtună de iarnă în noaptea de Revelion
Sursa foto: Hepta

Actorul Jeremy Renner a fost grav rănit în timp ce curăța zăpadă la casa sa din zona Lacului Tahoe, ceea ce l-a lăsat în „stare critică, dar stabilă”, a declarat duminică un purtător de cuvânt al actorului.

„Putem confirma că Jeremy se află într-o stare critică, dar stabilă, cu răni suferite după ce a suferit un accident legat de vremea nefavorabilă în timp ce curăța zăpada”, a declarat un purtător de cuvânt al vedetei Hawkeye pentru Hollywood Reporter duminică seară.

„Familia lui este alături de el și primește îngrijire excelentă”, au adăugat aceștia.

Deadline a raportat că Renner a fost transportat cu avionul la spital.

Actorul în vârstă de 51 de ani a fost nominalizat la două premii Oscar de-a lungul carierei sale de actor, pentru interpretările din The Hurt Locker și The Town. El a devenit cunoscut pentru portretizarea super-eroului Clint Barton, cunoscut și sub numele de Hawkeye, în filmele Marvel și pentru rolul său din seria „Mission Impossible”.

 

Renner deține o fermă lângă Lacul Tahoe, în munții Sierra Nevada. Regiunea care a fost lovită de o furtună de iarnă în noaptea de Revelion, în care 35.000 de case au pierdut curent. O mare parte din SUA a fost lovită de „viscolul secolului” în ultima săptămână, cel puțin 60 de persoane au murit în țară.

Pe 13 decembrie, Renner a împărtășit pe Twitter o fotografie cu zăpadă din zonă, scriind: „Zăpezile de la Lacul Tahoe nu sunt de glumă”.

 

Renner joacă în prezent rolul lui Mike McLusky în serialul „Primarul din Kingstown” (Mayor of Kingstown) la Paramount+.

Actorul Jeremy Renner, în stare critică după ce s-a accidentat în timp ce curăţa zăpada

 

×