x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jerry Springer a murit. A fost considerat unul dintre cei mai controversați prezentatori din istoria televiziuni

Jerry Springer a murit. A fost considerat unul dintre cei mai controversați prezentatori din istoria televiziuni

de Vali Deaconescu    |    27 Apr 2023   •   18:54
Jerry Springer a murit. A fost considerat unul dintre cei mai controversați prezentatori din istoria televiziuni
Sursa foto: Hepta

Jerry Springer a murit la vârsta de 79 de ani. Jerry a găzduit timp de 27 de ani, din 1991 până în 2018, emisiunea de succes „The Jerry Springer Show”,

Acesta a fost cunoscut pentru confruntările din platourile de filmare și fanii care țipau „Jerry, Jerry, Jerry!” Poveștile de viață ale invitaților erau dintre cele mai controversate: adultere, înșelăciuni, escrocherii, toate rufele fiind „spălate” în public, cu lux de amănunte, potrivit NBC News.

Purtătorul de cuvânt al familiei spune că Jerry Springer a murit joi dimineață, liniștit în casa lui din zona Chicago.

Sursele TMZ spun că prezentatorul TV suferea de cancer pancreatic și a fost diagnosticat în urmă cu câteva luni, iar în ultima săptămână boala s-a agravat.

Springer a fost primar al Cincinnati și cariera sa în funcție ar fi putut fi cu ușurință subiectul unui „Springer Show”.

A demisionat din funcția de consiliu municipal în 1974, după ce a recunoscut că folosește serviciile prostituatelor, pe care le plătea cu cecuri.

Scandalul nu l-a scos din scena politică pe Springer, iar deschiderea viitorului rege al talk-show-ului cu privire la afacere este în mare măsură citată pentru revenirea sa politică.

A câștigat alegerile pentru consiliu în 1975 și a ocupat funcția de primar timp de un an începând cu 1977. Springer și-a îndreptat apoi atenția către televiziune, în calitate de reporter politic și prezentator la WLWT, afiliatul NBC din Cincinnati.

Show-ul său a devenit o senzație pe plan internațional la scurt timp de la debut, în 1991. Până la finalul anilor 90, emisiunea era atât de populară încât în multe state din SUA făcea audiență mai mare decât Oprah Winfrey. 

 

Cheating With Two Sisters | Jerry Springer Show

×
Subiecte în articol: Jerry Springer The Jerry Springer Show