x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jihadiştii au atacat Libanul! Zeci de MORŢI, militari şi poliţişti daţi DISPĂRUŢI

Jihadiştii au atacat Libanul! Zeci de MORŢI, militari şi poliţişti daţi DISPĂRUŢI

04 Aug 2014   •   13:51
Jihadiştii au atacat Libanul! Zeci de MORŢI, militari şi poliţişti daţi DISPĂRUŢI

 Şaisprezece militari libanezi, între care doi ofiţeri, şi-au pierdut viaţa în luptele cu jihadiştii care au loc de sâmbătă într-o localitate situată la graniţa cu Siria, a anunţat o sursă militară citată de AFP.

'Armata a pierdut 16 militari, între care doi ofiţeri superiori', a indicat sursa menţionată. Potrivit acesteia, 'există zeci de morţi printre indivizii înarmaţi care au atacat poziţii militare la Aarsal', în estul ţării.

În acelaşi timp, 13 soldaţi, precum şi 20 de poliţişti, sunt daţi dispăruţi, aceştia aflându-se probabil în mâinile atacatorilor, conform unei surse din cadrul serviciilor de securitate libaneze.

Sursa militară amintită a precizat că mai multe poziţii ale armatei au fost de sâmbătă ţinta unor atacuri ale jihadiştilor.

Armata libaneză a promis că va acţiona în mod 'hotărât şi ferm' pentru a împiedica extinderea în Liban a conflictului din Siria vecină. 'Armata nu va permite nimănui să transfere conflictul din Siria' pe teritoriul libanez, a precizat armata într-un comunicat. (Agerpres)








×
Subiecte în articol: liban jihad razboi siria