x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prințesa de Wales a suferit o intervenție chirurgicală abdominală

Prințesa de Wales a suferit o intervenție chirurgicală abdominală

de Vali Deaconescu    |    17 Ian 2024   •   16:48
Prințesa de Wales a suferit o intervenție chirurgicală abdominală
Sursa foto: Hepta

Prințesa de Wales a suferit o intervenție chirurgicală abdominală programată la un spital privat din Londra, conform anunțului făcut de Palatul Kensington.

Operația a avut loc marți și a fost un succes, iar Catherine va rămâne în spital timp de zece până la 14 zile, conform comunicatului emis de palat.

Prințesa, în vârstă de 42 de ani, își exprimă scuze pentru amânarea angajamentelor viitoare, conform aceleiași declarații. „În baza sfaturilor medicale actuale, este puțin probabil să revină la îndatoririle publice până după Paște", se menționează în comunicat.

În declarația emisă miercuri după-amiază, Palatul Kensington a precizat: „Alteța Sa Regală, Prințesa de Wales, a fost internată la The London Clinic ieri pentru o intervenție chirurgicală abdominală programată.

Intervenția a fost un succes, iar se preconizează că va rămâne în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea."

Palatul a adăugat că prințesa este conștientă de interesul pe care operația ei îl va stârni și speră că publicul „va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii săi".

The London Clinic, situată în apropierea Regent's Park din centrul Londrei, se descrie drept cel mai mare spital privat independent din Regatul Unit, potrivit BBC.

×