x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Kushner, înregistrat ca femeie

Kushner, înregistrat ca femeie

29 Sep 2017   •   12:30
Kushner, înregistrat ca femeie

Jared Kushner, ginerele și consilier de rang înalt al președintelui american, Donald Trump, a fost înregistrat să voteze ca femeie pe listele electorale timp de opt ani, a relatat presa americană, scrie AFP.

Registrele electorale din statul New York arată că Jared Kushner — ale cărui misiuni actuale variază de la căutarea păcii în Orientul Mijlociu la lupta împotriva drogurilor în Statele Unite — a fost înregistrat să voteze ca „femeie”, a dezvăluit revista „Wired”. Înainte de 2009, profilul alegătorului Jared Kushner în statul New Jersey (nord-estul SUA) arăta că sexul său era „necunoscut”, scrie site-ul de informații „The Hill”. Aceasta nu este prima situație administrativă confuză în care este implicat Jared Kushner, moștenitor al unei familii bogate de investitori imobiliari. În ianuarie, „The Washington Post” a anunțat că ginerele lui Trump a fost înregistrat în același timp pe listele electorale din două state americane, în timpul alegerilor prezidențiale din 2016. De asemenea, potrivit canalului CBS, Jared Kushner a completat cu informații false formulare de acreditare de securitate la Casa Albă, care au trebuit refăcute. Recent, el a fost acuzat că își folosește mesageria personală pentru a comunica cu alți responsabili ai executivului, în loc să utilizeze contul de e-mail securizat al Casei Albe. Donald Trump a criticat utilizarea unui server de e-mail privat și nu a serverului securizat guvernamental de către adversara sa democrată, Hillary Clinton, în timpul campaniei prezidențiale din 2016. Candidatul republican a cerut în mod repetat condamnarea la închisoare a fostului secretar de stat în scandalul e-mailurilor.

Noua ipostază în care ginerele președintelui apare în presa americană pune administrația de la Casa Albă într-o altă situație stânjenitoare.   

Jared Kushner este unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai președintelui

 

×
Subiecte în articol: Jared Kushner