x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O nouă tragedie în lumea K-pop. Modelul Shin Haeri a murit la vârsta de 32 de ani

O nouă tragedie în lumea K-pop. Modelul Shin Haeri a murit la vârsta de 32 de ani

de Vali Deaconescu    |    15 Sep 2024   •   18:40
O nouă tragedie în lumea K-pop. Modelul Shin Haeri a murit la vârsta de 32 de ani
Sursa foto: instagram/Shin Haeri

Pe 14 septembrie, modelul Jo Inyoung a anunțat vestea tragică a decesului prietenei sale, Shin Haeri, cunoscută și sub numele său real, Shin Hwa Jin, la vârsta de 32 de ani. Într-o postare pe rețelele de socializare, Jo Inyoung a scris: „Vă rog să oferiți rugăciuni și condoleanțe pentru Haeri, pentru ca să nu se simtă singură pe ultimul ei drum."

Shin Hae Ri a fost găsită moartă acasă de mama ei.

Slujba de înmormântare are loc la Spitalul Deojeoun Care din Nowon-gu, Seul, în Sala 5, iar înmormântarea este programată pentru după-amiaza zilei de 15 septembrie, potrivit Allkpop.

Cu doar trei zile înainte de moartea sa, Shin Haeri încă posta pe rețelele de socializare. Într-una dintre ultimele sale postări, scria: „Acum că slăbesc, fața mea pare mai ascuțită... Oare să-mi tund părul sau să-l las să crească? Nu mă pot decide."

După vestea morții sale subite, rețelele de socializare ale modelului au fost inundate de mesaje de condoleanțe, precum: „Ne va fi dor de tine, dragă", „Lasă-ți poverile grele și odihnește-te în pace" și „Să zbori liber într-un loc mai bun."

Shin Haeri a câștigat recunoaștere în 2012, după ce s-a clasat în cadrul concursului Miss Korea Gyeongsangnam-do și a lucrat ca model de curse între 2014 și 2019. Din 2018, a fost model pentru organizația de MMA Road FC din Coreea de Sud.

Pe 2 septembrie, Shin Haeri și-a anunțat retragerea din activitatea de model pentru Road FC, împărtășindu-și emoțiile contradictorii: „Am crezut că mă voi simți ușurată, dar am vărsat chiar și lacrimi," arătându-și astfel atașamentul față de organizație.

×
Subiecte în articol: Shin Haeri a murit