x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Marea Britanie:Organizatorii relaxează codul vestimentar la meciurile de crichet din cauza caniculei

Marea Britanie:Organizatorii relaxează codul vestimentar la meciurile de crichet din cauza caniculei

19 Iul 2022   •   18:40
Marea Britanie:Organizatorii relaxează codul vestimentar la meciurile de crichet din cauza caniculei

Organizatorii au decis să relaxeze codul vestimentar la meciurile de crichet din cauza caniculei care a cuprins Marea Britanie, potrivit Reuters.

Lord's a relaxat marți codul vestimentar strict al clubului, iar membrii nu mai sunt obligați să poarte jachete. Decizia a fost luată deoarece temperaturile au urcat până la 30 de grade Celsius înaintea meciului de campionat dintre Middlesex și Sussex.

O mare parte din Marea Britanie este cuprinsă de un val de căldură, iar temperaturile bat recorduri istorice în cursul zilei de marți.

„MCC (Marylebone Cricket club) ne-a informat că regulamentul privind ținuta vestimentară în Pavilion va fi relaxat marți, 19 iulie. Domnilor prezenți în Pavilion în acea zi nu li se va cere să poarte sacou, deși MCC va cere în continuare ca domnii să poarte cravată. Spectatorii ar trebui să respecte, de asemenea, regulile obișnuite de îmbrăcăminte privind pantalonii și pantofii", se arată într-o declarație pe site-ul Middlesex County Cricket Club.

De asemenea, căldura sufocantă a determinat ca meciurile dintre Gloucestershire - Hampshire și Northants - Lancashire să fie scurtate de organizatori. Totodată, mai multe curse de cai au fost anulate în Marea Britanie din cauza caniculei.

(sursa: Mediafax)

×