x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Margot Robbie este însărcinată!

Margot Robbie este însărcinată!

de Vali Deaconescu    |    08 Iul 2024   •   23:45
Margot Robbie este însărcinată!
Sursa foto: Hepta

Margot Robbie a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Starul din "Barbie", în vârstă de 34 de ani, și soțul ei, Tom Ackerley, așteaptă primul lor copil.

Cine este soțul lui Margot Robbie? Totul despre Tom Ackerley

Robbie și Ackerley, și el tot de 34 de ani, s-au cunoscut în 2013 pe platourile de filmare ale dramei din al Doilea Război Mondial "Suite Française", unde el era asistent de regie, iar ea juca în film. Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2016, în cadrul unei ceremonii private în Byron Bay, Australia. Ei nu au anunțat logodna înainte de nuntă, potrivit People.

Robbie și Ackerley au fost prieteni înainte de a forma un cuplu și au colaborat la compania de producție LuckyChap, într-o echipă de producție formată din patru persoane, care îi include și pe prietena din copilărie a lui Robbie, Sophia Kerr, și pe Josey McNamara.

Compania a produs mai multe filme și seriale de televiziune, inclusiv „I, Tonya", „Birds of Prey" și „Barbie" — toate având-o pe Robbie în rol principal.

Luna trecută, Ackerley a vorbit deschis pentru The Sunday Times despre cum reușesc el și Robbie să îmbine viața personală cu cea profesională.

„[Petrecem] 24 de ore pe zi împreună”, a spus el. „Totul este perfect. Nu avem un comutator de on/off. Totul a devenit un singur lucru.”

Actrița a câștigat trei Globuri de Aur

Margot Robbie a primit atenția internațională pentru rolul său din filmul "The Wolf of Wall Street" (Lupul de pe Wall Street), regizat de Martin Scorsese, în care a jucat alături de Leonardo DiCaprio. Interpretarea sa a fost foarte apreciată și a lansat-o pe scena globală.

În 2016 a jucat rolul Harley Quinn în filmul "Suicide Squad" (Brigada sinucigașilor), un personaj care i-a adus o mare popularitate și a devenit una dintre cele mai iconice interpretări ale sale. A reluat acest rol în "Birds of Prey" (2020) și "The Suicide Squad" (2021). În anul 2023 joacă rolul principal în „Barbie”, o producție care i-a adus și mai multă popularitate.

În 2020 câștigă Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rol secundar în Bombshell, iar în 2023 primește Globul de Aur pentru cea mai bună actriță pentru rolul din Babylon. În 2024 obține Globul de Aur pentru cea mai buna actriță în filmul Barbie. 

 

×
Subiecte în articol: margot robbie Tom Ackerley insarcinata