x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Medicii i-au salvat bebelușul, au salvat-o și pe ea. "Niște BESTII, mi-au furat bucuria nasterii, m-au JEFUIT!"

Medicii i-au salvat bebelușul, au salvat-o și pe ea. "Niște BESTII, mi-au furat bucuria nasterii, m-au JEFUIT!"

15 Dec 2014   •   11:36

Șocul unei femei care a născut prematur a fost prea mare când aceasta s-a trezit din anestezie. Tânăra mama s-a supărat foarte tare pe medici, pentru că a născut și nu știe când.

O tânără de 23 de ani din Yorkshire, Anglia,  s-a trezit pe patul de spital ca să descopere că dăduse naștere unui copil prematur de nici măcar un kilogram. Tânăra suferise o criză foarte puternică cu câteva zile în urmă, aflându-se în 24 de saptamani de sarcina. În timp ce era inconștientă, medicii s-au luptat pentru a-i oferi copilului ei, cât și ei, șansa la viață. Remarcabil, tânăra a supraviețuit, dar s-a trezit, trei zile mai târziu, cu nici o amintire de la nașterea băiețelului său.

"Imi amintesc că m-am trezit, iar soțul meu, Dale, mi-a arătat o imagine a unui copil pe telefonul, iar explicând că a fost fiul nostru." Nu-mi venea să cred. N-aveam nici o amintire de naștere - totul a fost atât de ireal. M-am simțit jefuită de experiența sarcinii, eu nici măcar nu am simțit copilul nostru lovind. Dale mi-a spus cât de mult cântărea, că a fost foarte mic și este tratat într-un spital diferit. Nu-mi venea sa cred ce s-a întâmplat, credeam că este o farsă. Să știi că ai ratat nașterea propriului tău copil și că toate rudele noastre l-au văzut înaintea mea era prea mult pentru mine. Nașterea este una dintre cele mai mari momente ale vieții unei femei, iar eu am ratat-o. Niște bestii", a concluzionat tânăra mămică.


×