x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Miley Cyrus a anunţat că nu se mai mărită cu Liam Hemsworth pentru că acesta "nu i-a fost credincios" (VIDEO)

Miley Cyrus a anunţat că nu se mai mărită cu Liam Hemsworth pentru că acesta "nu i-a fost credincios" (VIDEO)

17 Sep 2013   •   18:20
Miley Cyrus a anunţat că nu se mai mărită cu Liam Hemsworth pentru că acesta "nu i-a fost credincios" (VIDEO)

Logodna dintre Miley Cyrus (cea care a îngrozit planeta cu prestaţia pornografică de la MTV VIdeo Music Awards 2013) şi Liam Hemsworth s-a destrămat, cei doi confirmând că au convenit să pună capăt relaţiei lor, după patru ani, conform E!News. Hemsworth ar fi avut o legătură amoroasă cu actriţa January Jones, însă reprezentantul actorului a dezminţit aceste speculaţii susţinând că sunt "fabricate".

Miley l-a scos pe Liam de pe pagina ei de Twitter încă de la sfârşitul săptămânii trecute, decizie care prefaţa această despărţire. În acest timp Liam petrecea fără griji la Las Vegas, la XS Nightclub, unde a fost văzut alături de actriţa aspirantă Eliza Gonzalez. Conform TMZ.com, cei doi au părăsit împreună clubul la ora 2 dimineaţa.

Hemsworth şi Cyrus s-au cunoscut în timpul filmărilor la "The Last Song", în 2009 şi apoi s-au despărţit pentru o scurtă perioadă de timp în 2010. Cei doi s-au logodit în 2012, când Miley avea doar 19 ani. Conform presei tabloide americane Hemsworth şi-a petrecut ziua de luni mutându-şi lucrurile din casa pe care o împărţea cu Miley.




×
Subiecte în articol: miley cyrus Liam Hemsworth