x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ministru implicat in scandal de paternitate

Ministru implicat in scandal de paternitate

03 Dec 2004   •   00:00

Britanicii nu mai au nevoie de telenovele cata vreme ministrul de Interne, nevazator, David Blunkett, se va afla in prim-planul vietii politice.

In plin scandal legat de o viza pentru dadaca filipineza angajata de fosta lui iubita, Blunkett se lupta la Curtea Suprema de Justitie pentru a obtine dreptul sa-l viziteze pe fiul aceleiasi "foste", al carui tata se declara. Ieri, ministrul, care isi citeste rapoartele in limbajul Braille, a obtinut o victorie importanta in confruntarea cu fosta iubita, Kimberly Fortier-Quinn, si cu sotul acesteia. Judecatorul care se ocupa de caz a decis ca nu va amana audierile pentru luna aprilie, asa cum ceruse femeia. Insarcinata din nou si asaltata de intrebari privind paternitatea acestui al doilea copil, Kimberly Fortier-Quinn solicitase amanarea audierilor pana dupa ce va naste.

Telenovela privind viata personala a lui Blunkett a inceput o data cu relatia sa de trei ani cu maritata Kimberly. La un an dupa ce povestea lor de dragoste era deja cunoscuta, s-a nascut William, despre care Blunkett e convins ca este fiul lui, in ciuda dezmintirilor iubitei sale. (Irina Cristea)

×
Subiecte în articol: externe