x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ministrul spaniol de Externe nu are informații despre prezența lui Novak Djokovic în această țară

Ministrul spaniol de Externe nu are informații despre prezența lui Novak Djokovic în această țară

11 Ian 2022   •   17:50
Ministrul spaniol de Externe nu are informații despre prezența lui Novak Djokovic în această țară
Sursa foto: antena3

Controversele pe tema acceptării tenismenului sârb Novak Djokovic în Australia continuă. În timp ce autoritățile din această țară i-au anulat viza, justiția i-a dat dreptate. Totodată, atitudinea acestuia a alimentat sentimentele pro și anti vaccinare.

După ce Djokovic a câștigat apelul împotriva deciziei de anulare a vizei australiene, acum toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă guvernul își va folosi dreptul de a trece peste justiție și a hotărî expulzarea acestuia.

În timp ce sunt analizate de autorități actele prezentate de tenismen, au apărut speculații potrivit cărora acesta ar fi mințit în declarații când a completat un formular vamal unde a scris că nu a călătorir în ultimele 14 zile. Astfel, a fost prezentată în media o poză cu Djokovic alături de mai mulți copii pe un teren de tenis din Spania.

În urma acestor informații, ministrul spaniol de externe, Jose Manuel Albares, a declarat că nu are nicio informaţie dacă Djokovic a vizitat această țară înainte de a călători în Asutralia, potrivit Reuters. 

"Nu am nicio informaţie despre această prezenţă a lui Djokovic. Nu am fost contactaţi de guvernul australian şi solicitaţi cu o astfel de documentaţie", a spus demnitarul.

Totodată, acesta ar fi fost fotografiat antrenându-se la reşedinţa sa din Marbella înainte de Anul Nou. Apoi ar fi călătorit la Belgrad.

×
Subiecte în articol: novak djokovic Spania