x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mister - Arafat, in coma?

Mister - Arafat, in coma?

05 Noi 2004   •   00:00

"Inconstient de cateva ore", "in coma", "in stare foarte critica" erau informatiile care circulau ieri la pranz in legatura cu sanatatea liderului palestinian Yasser Arafat.

IRINA CRISTEA

Potrivit unor surse din anturajul lui Arafat, citate de AFP, acesta si-a pierdut cunostinta de trei ori in ultimele 24 de ore. Postul de televiziune Sky News dadea chiar ca sigura informatia ca Arafat este in coma. "Toate acestea sunt zvonuri. Yasser Arafat a fost internat la sectia de terapie intensiva. Starea sa de sanatate nu s-a ameliorat, in ciuda rezultatelor bune ale analizelor efectuate pana acum", a declarat pentru AFP principalul sau consilier, Nabil Abou Rudeina.

REUNIUNI. In ciuda asigurarilor ca Arafat nu este la un pas de moarte, cum rezulta din informatiile initiale, liderii palestinieni s-au reunit ieri de urgenta la carierul general din Ramallah. La intalnire au luat parte membrii Comitetului executiv al Organizatiei pentru Eliberarea Palestinei. Nici serviciile secrete israeliene nu au stat cu mainile in san, fiind convocate de urgenta de ministrul Apararii, laolalta cu oficiali din serviciul de securitate interna.

×
Subiecte în articol: externe