x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Momentul PENIBIL prin care a trecut Obama, după o cină la restaurant cu Prima Doamnă

Momentul PENIBIL prin care a trecut Obama, după o cină la restaurant cu Prima Doamnă

18 Oct 2014   •   09:15
Momentul PENIBIL prin care a trecut Obama, după o cină la restaurant cu Prima Doamnă

Chiar dacă este președintele Statelor Unite ale Americii, și implicit cel mai puternic om al planetei, Barack Obama nu este scutit de amănuntele mai mărunte prin care trece o persoană obișnuită.

Aflându-se în New York, cu ocazia Adunării Generale a ONU, Obama a cinat alături de soția sa într-un restaurant. La finalul cinei, Obama a folosit pentru plată cartea sa de credit.
Proastă alegere! Automatul bancar a declinat tranzacția!

Ce-o fi fost în inima bietului ospătar care a trebuit să-l informeze pe ditamai președintele Americii că banca refuză plata de pe cardul său de credit, numai el știe.

Până la urmă Obama a glumit explicându-i ospătarului că bănuiește totuși că pe cardul său se găsesc suficiente fonduri pentru a achita cina.
Chiar și așa, a fost nevoie de cardul lui Michelle Obama pentru a plăti consumația, deși nu s-ar putea crede că personalul restaurantului l-ar fi putut pune pe Barack să spele vase în schimbul banilor datorați.

Cauza acestei disfuncționalități a constat în faptul că Barack Obama își folosește cardul destul de rar iar instituția bancară a blocat plata crezând că este vorba de o fraudă.


×