x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Morgan Freeman a aterizat de patru ori de urgenţă, cu avionul personal, în drum spre Canada

Morgan Freeman a aterizat de patru ori de urgenţă, cu avionul personal, în drum spre Canada

07 Sep 2014   •   15:48
Morgan Freeman a aterizat de patru ori de urgenţă, cu avionul personal, în drum spre Canada

Actorul american Morgan Freeman, care are permis de pilot de avion, a fost nevoit să aterizeze de urgenţă de patru ori, în încercarea de a ajunge la un festival de film din Canada.

Actorul de 77 de ani îşi pilota propriul avion pornind de la casa sa din statul Mississippi cu destinaţia Toronto, unde urma să aibă premiera cel mai recent film al său, "Ruth & Alex in Canada".

"Slaturile nu funcţionau cât timp eram în aer. La sol se comportau bine, dar în aer aveam probleme. La zece minute de la decolare tot încercam să le retragem, însă nu mergeau. A trebuit să aterizăm", a povestit actorul.

Freeman a spus că nu s-a aflat în niciun moment în pericol, deşi a trebuit să revină cu avionul la sol de patru ori, din cauza problemelor.

"Nu voiau să meargă, aşa că a trebuit să mă întorc. Am lăsat acel avion la sol şi l-am luat pe celălalt", a spus Freeman, care are două avioane private.

Morgan Freeman are permis de pilot de 12 ani. În tinereţe, acesta a lucrat ca depanator de radare pentru aviaţia americană. 

×
Subiecte în articol: morgan freeman