x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "National Enquirer" aruncă bomba: Mickey Rourke are cancer!

"National Enquirer" aruncă bomba: Mickey Rourke are cancer!

07 Dec 2012   •   12:20
"National Enquirer" aruncă bomba: Mickey Rourke are cancer!

Celebrul actor american Mickey Rourke, cunoscut mai ales datorită rolului din filmul "The Wrestler" (Luptătorul), are cancer. Informaţia apare în publicaţia National Enquirer, care scrie că actorul în vârstă de 60 de ani a slăbit foarte mult şi este de nerecunoscut.

Mickey Rourke, pe numele său întreg Philip Andre Rourke Jr., este un actor și scenarist american, celebru pentru rolurile sale în filme de acțiune, polițiste și thrillere. A fost boxer, de aici tentația regizorilor de a-l distribui în asemenea roluri, foarte solicitante.

Pentru o perioadă a părăsit actoria și a intrat în lumea boxului profesionist. În 2005 însă Rourke și-a făcut din nou apariția pe marile ecrane odată cu rolul Marv din Sin City. Filmul Luptatorul (The Wrestler) i-a adus lui Rourke, după o absență considerabilă și o viață personală tumultoasă, premiul "Golden Globe", în 2009, pentru Cel mai bun actor într-o dramă. De asemenea, actorul a fost răsplătit cu premiul BAFTA în același an pentru cea mai bună prestație masculină.

În 2010, a apărut alături de Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Bruce Willis și Arnold Schwarzenegger în producția regizată chiar de Stallone, Eroi de sacrificiu (The Expendables).

A fost căsătorit de două ori, cu Debra Feuer şi Carré Otis. Din 2009, se iubeşte cu fotomodelul rus Anastassija Makarenko, mult mai tânără decât el.

×