x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Nicolae Bădălău: Programul de rachete Patriot este "extrem de important" pentru România

Nicolae Bădălău: Programul de rachete Patriot este "extrem de important" pentru România

10 Iul 2019   •   14:04
Nicolae Bădălău: Programul de rachete Patriot este "extrem de important" pentru România

Programul de rachete Patriot este "extrem de important" pentru România, iar memorandumul de înţelegere între Romaero S.A. şi Raytheon Company pune bazele unuia dintre centrele de mentenanţă din ţara noastră pentru aceste rachete, a declarat, miercuri, ministrul Economiei, Niculae Bădălău.

El a participat, la Palatul Victoria, alături de prim-ministrul Viorica Dăncilă şi ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, la ceremonia de semnare a memorandumului de înţelegere Romaero SA Bucureşti - Raytheon Company.

"Semnarea acestui memorandum este un moment important pentru industria aerospaţială şi de apărare românească, pentru că se pun bazele unuia dintre centrele de mentenanţă din România pentru rachetele Patriot. Programul de rachete Patriot este un program extrem de important pentru România şi lucrul ăsta îl cunoaştem cu toţii. Este important pentru România astfel încât companiile din industria de apărare să poată să reîntoarcă în economia reală cât mai multă valoare adăugată din programele de înzestrare", a spus Bădălău.

Mai mult pe ANTENA 3

×
Subiecte în articol: nicolae badalau