x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Norocul vine în vis

Norocul vine în vis

de Sînziana Stancu    |    30 Sep 2010   •   00:00

Un american de 57 de ani a reuşit performanţa de a câştiga două premii de peste 1 milion de dolari la două loterii diferite, într-un răstimp de trei luni.



Norocosul milionar se numeşte Ernest Pullen şi este un militar în retragere din Bonne Terre (Missouri). În iunie, el a câştigat premiul de 1 milion de dolari cu un bilet de răzuit la loteria "100 Million Dollar Blockbuster", iar la 17 septembrie, 2 milioane de dolari la "Mega MONOPOLY", tot cu un bilet de răzuit.
John Wells, un reprezentant al loteriei din Missouri, a declarat Associated Press că şansa de a câştiga 1 milion de dolari la "100 Million Dollar Blockbuster" este de 1 la 2,28 de milioane, iar cea de a câştiga 2 milioane la "Mega MONOPOLY" este cam aceeaşi. Însă şansele de a câştiga asemenea premii şi la o loterie, şi la cealaltă sunt greu de estimat, istoria statului Missouri cel puţin aflându-se la primul eveniment de acest fel.
Norocosul câştigător a povestit presei că, în urmă cu şase ani, se visase câştigând foarte mulţi bani. Pullen a mai povestit că şi-a amintit de acel vis când a câştigat primul milion de dolari, dar că a simţit că visul său nu se împlinise complet atunci. Sentimentul "neîmplinirii" i s-a confirmat la 17 septembrie, când a câştigat încă 2 milioane de dolari. "Toate numerele pe care le-am visat atunci şi numerele mele norocoase s-au regăsit în bilete", a mai dezvăluit Pullen, care spune că va juca şi la "Powerball", şi la "Mega Millions".

×
Subiecte în articol: externe