x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Nuntă morbidă. Un mire a mers la propria sa nuntă într-un sicriu. Imagini virale!

Nuntă morbidă. Un mire a mers la propria sa nuntă într-un sicriu. Imagini virale!

14 Noi 2022   •   08:00
Nuntă morbidă. Un mire a mers la propria sa nuntă într-un sicriu. Imagini virale!
Sursa foto: TikTok/@tobz88

Un mire a mers la propria sa nuntă într-un sicriu. Alegerea morbidă nu a fost explicată până acum, însă imaginile au adunat un număr impresionant de vizualizări.

Dorința de a impresiona pare uneori să prevaleze asupra bunului gust și chiar asupra bunului simț. Iar dacă se cade în capcana spectacolului cu orice preț, criticile vor curge cu siguranță mai mult decât de obicei.

Tema aleasă pentru nuntă de către un cuplu a generat o nemulțumire generală în rândul invitaților. Mirele a ales să ajungă la nuntă închis într-un sicriu.

După ce unul dintre invitații la nuntă a filmat nunta neobișnuită și a postat-o online, clipul a devenit viral pe TikTok, oamenii punând la îndoială alegerea ciudată a mirelui: "Este o înmormântare? Nu, așa a decis prietena mea să meargă la altar”.

Alegerea sa discutabilă nu a fost explicată până acum, iar reacția miresei nu a fost înregistrată, însă scurtul videoclip a stârnit controverse și a adunat un număr impresionant de 6,8 milioane de vizualizări, scrie Mirror.

(sursa: Mediafax)

×