x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O minune de fetiţă, de doar patru ani, A FOST APROAPE DE MOARTE din cauza PROSTIEI unui ADULT

O minune de fetiţă, de doar patru ani, A FOST APROAPE DE MOARTE din cauza PROSTIEI unui ADULT

15 Aug 2014   •   13:31
O minune de fetiţă, de doar patru ani, A FOST APROAPE DE MOARTE din cauza PROSTIEI unui ADULT

Viaţa unei fetiţe de numai patru ani a fost pusă în pericol din cauza unui act absolut imbecil al unui pasager alături de care călătorea în acelaşi avion.

Micuţa se reîntorcea acasă, la bordul unei curse aeriene, după ce îşi petrecuse vacanţa în Tenerife, alături de familia ei.
În ciuda faptului că echipajul cursei aeriene avertizase, chiar de trei ori, pasagerii că la bordul avionului se află persoane alergice la alune, un bărbat, care se afla la doar patru rânduri depărtare de fetiţă, a dovedit că apartenenţa la specia umană nu înseamnă că ai neapărat şi creier, şi s-a manifestat animalic, neputându-şi reprima dorinţa de a mânca alune atunci şi acolo!

Reacţia anafilactică s-a produs aproape instantaneu. Deşi mama fetiţei, imediat ce a sesizat primele reacţii ale şocului alergic, a alergat cu micuţa în braţe către locurile din faţă ale avionului, nu a putut-o salva să nu inhaleze particulele de alune transportate de sistemul de recirculare a aerului.

Fetiţa şi-a pierdut conştienţa şi a încetat să mai respire. Din fericire, a fost salvată, un paramedic aflat la bordul avionului acordându-i primul-ajutor, prin administrarea unei injecţii cu epinefrină.

Părinţii micuţei au fost  revoltaţi de actul de inconştienţă comis de pasagerul care nu şi-a putut stăpâni pofta de alune pentru cel mult două ore, şi avertizează că persoanele alergice la alune pot intra în şoc anafilactic chiar dacă nu le mănâncă, aerul transportând particulele fine.

×