x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O româncă a fost numită responsabil în relația cu străinii în cadrul partidului Forza Italia din provincia napoletană

O româncă a fost numită responsabil în relația cu străinii în cadrul partidului Forza Italia din provincia napoletană

20 Noi 2015   •   10:29
O româncă a fost numită responsabil în relația cu străinii în cadrul partidului Forza Italia din provincia napoletană

De 18 ani în Italia și de 3 în Salerno, soție și mamă a doi copii, avocatul Isabela Giubilean a votat mereu Forza Italia dar a fost cooptată și numită coordonator în partid pentru implicarea sa de-a lungul timpului în problemele comunităților străine, ale celei românești în special, scrie emigrantul.it.

De sătpămâna viitoare în fiecare miercuri și joi, în sediul FI din Salerno,  va fi deschis un birou de informații și consultanță pentru problemele străinilor, ale românilor implicit. „Mi-ar plăcea ca aici să vină românii sau străinii nu numai cu probleme, ci și cu idei, cu soluții referitoare la problematicile lor, pe care să le propun și soluționez mai departe.”

Isabela este o speranță a formațiunii politice din care face parte pentru alegerile locale viitoare, din mai 2016, la care va candida pentru un post de consilier comunal. „Am multă încredere în oameni dar am văzut că foarte mulți oameni au încredere în mine, în special italienii. Mi-ar plăcea ca și românii să aibă și să pot să le-o demonsrtrez” ne-a declarat Isabela, puțin mâhnită de lipsa de unitate a românilor și de nesiguranța și neimplicarea lor acolo unde este nevoie.

×
Subiecte în articol: diaspora romani in italia