x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Oscar Pistorius şi-a acoperit urechiile şi a vomitat când legistul a vorbit despre rănile care au cauzat moartea iubitei sale

Oscar Pistorius şi-a acoperit urechiile şi a vomitat când legistul a vorbit despre rănile care au cauzat moartea iubitei sale

10 Mar 2014   •   14:58
Oscar Pistorius şi-a acoperit urechiile şi a vomitat când legistul a vorbit despre rănile care au cauzat moartea iubitei sale

Fostul atlet sud-african, Oscar Pistorius, şi-a acoperit urechiile şi ulterior a vomitat în timp ce medicul legist da detalii despre plăgile împuşcate suferite de iubita acestuia, în cadrul procesului în care sportivul este acuzat de omor premeditat.

Pistorius a împuşcat-o de trei ori pe iubita sa, Reeva Steenkamp, pe 14 februarie 2013, pretextând ulterior că a crezut că trage într-un hoţ.

În timpul mărturiei legistului, Pistorius s-a aplecat sub banca în care stătea, şi-a băgat degetele în urechi, vomând, ulterior într-o găleată adusă în momentul în care avocatul său a anunţat că fostul atlet se simte rău.

Procesul lui Pistorius este televizat şi transmis în direct de mai multe televiziuni. Judecătorul Thokozile Masipa a decis, însă, ca mărturia legistului să nu fie făcută publică, dată fiind "natura grafică a descrierilor".

Săptămâna trecută, Pistorius a pledat nevinovat pentru uciderea Reevei Steenkamp, susţinând că a împuşcat-o dintr-o confuzie, crezând că este un hoţ care a intrat în casă.

Reeva, fotomodel cu o diplomă în drept, a fost atinsă de cele trei gloanţe în cap, în braţ şi în şold.

Procurorii spun că Pistorius ar fi ucis-o intenţionat pe Reeva, după o ceartă. Fostul atlet riscă o condamnare pe viaţă, dacă va fi găsit vinovat.

×
Subiecte în articol: oscar pistorius