x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ştirea momentului: Paul Walker TRĂIEŞTE!

Ştirea momentului: Paul Walker TRĂIEŞTE!

08 Oct 2014   •   11:50
Ştirea momentului: Paul Walker TRĂIEŞTE!

Admiratorii din întreaga lume a lui Paul Walker au tresărit şi au dat năvală, să vadă cu ochii lor articolele publicate în nenumărate site-uri, în care sunt prezentate "dovezi clare" că accidentul în care şi-a pierdut viaţa a fost doar o înscenare.

Această nouă pagină adăugată teoriei conspiraţiei îl aşează pe Walker în gaşca celebrităţilor care au murit doar de dragul de-a scăpa nevătămaţi din viaţă - Elvis, Michael Jackson, Jim Morrison, Janis Joplin, Heath Ledger, sau, mai aproape de meleagurile noastre, Nicolae şi Elena Ceauşescu...

Un site obscur, nodisinfo, care şi-a câştigat ceva notorietate după ce a pornit să demonstreze că în spatele oricărui eveniment se află un scenariu cunoscut doar de către cei iniţiaţi, a cercetat şi accidentul în care a murit Walker, concluzionând că omul e bine merci, fără alte probleme de sănătate, poate cu excepţia unei răceli sau a unei banale bătături.

Modul absolut nefiresc în care această speculaţie a fost preluată de site-uri din întreaga lume, fără nicio minimă verificare a informaţiei, măcar din punct de vedere logic, te face să te întrebi dacă internetul nu e un lucru benefic, ci un adevărat pericol, pentru că, aşa cum se invocă drept argument 'aşa am văzut la televizor", în cel mai scurt timp se va spune "aşa am citit pe internet"...

Paul Walker este cu siguranţă în viaţă, atât timp cât memoria sa mai dăinuie în mintea tuturor celor care l-au admirat, dar atât!

×