x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Placerea INTERZISĂ a unui bărbat din Marea Britanie. ''Ştiu că e greşit dar nu mă pot OPRI''

Placerea INTERZISĂ a unui bărbat din Marea Britanie. ''Ştiu că e greşit dar nu mă pot OPRI''

26 Feb 2013   •   12:22
Un bărbat din Marea Britanie mărturiseşte că are o plăcere mai puţin permisă însă nu se poate opri.

Bărbatul în vârstă de 26 de ani spune că are o relaţie amoroasă cu sora sa vitregă, în vârstă de 23 de ani:''Ştiu că e greşit, dar ne iubim foarte mult unul pe celălalt''.

Mama tânărului s-a căsătorit cu tatăl surorii sale vitrege cu zece ani în urmă, astfel cei doi fraţi au devenit imediat cei mai buni prieteni. La început, sora lui a locuit cu mama sa naturală şi cei doi se întâlneau doar la aniversări şi de sărbători.

După câţiva ani, fata îşi găseşte un job în apropierea noii familii şi hotărăşte să se mute în casa tatalui ei natural şi a mamei vitrege. Povestea celor doi începe într-un weekend, când părinţii celor doi tineri pleacă, lăsându-i pe cei doi singuri acasă.

''Am băut o sticlă de vin și ne-am uitat la un film, după care ne-am sărutat de noapte bună, iar sărutul a fost electrizant. Am făcut dragoste și mi s-a părut natural și potrivit. Ne așteptam să ne simțim vinovați dimineață, însă nu s-a întâmplat asta'', marturiseste tanarul pentru psihologul ziarului The Sun.

Cei doi au hotărât să le spună părinţilor care i-au ameninţat că îi vor da afară din casa dacă nu încetează aceasta relaţie bizară dintre ei doi.

Psihologul le răspunde că "Deşi părinții voștri nu sunt de acord tu și sora ta nu faceți nimic ilegal. Sunteți înrudiți doar pentru că părinții voștri s-au căsătorit și nu ați crescut împreună"


×