x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Preşedinta Argentinei, spitalizată. Cristina Kirchner a fost internată pentru "stare febrilă infecţioasă"

Preşedinta Argentinei, spitalizată. Cristina Kirchner a fost internată pentru "stare febrilă infecţioasă"

03 Noi 2014   •   08:15
Preşedinta Argentinei, spitalizată. Cristina Kirchner a fost internată pentru "stare febrilă infecţioasă"

Preşedinta argentiniană, Cristina Kirchner, a fost internată duminică seară într-o clinică din Buenos Aires pentru 'stare febrilă infecţioasă', relatează AFP, citată de Agerpres. Cristina Kirchner, în vârstă de 61 de ani, 'prezintă o stare febrilă infecţioasă din cauza căreia s-a luat hotărârea să fie internată în clinica Otamendi din Buenos Aires pentru găsirea unui tratament', precizează comunicatul semnat de doctorii Marcelo Ballesteros şi Ricardo Solla.

Şefa statului argentinian şi-a reînceput activitatea pe 21 octombrie după un timp de odihnă de 48 de ore din cauza unei faringite.

În luna iulie, Cristina Kirchner a luat o pauză de două zile ca urmare a unor dureri în gât şi a unei laringite. Acest concediu a fost prelungit peste o săptămână, motiv pentru care a fost nevoită să îşi modifice agenda de lucru şi să amâne o vizită în Paraguay.

În urmă cu peste un an, preşedinta Argentinei a fost operată de un hematom cerebral şi a avut o vacanţă de şase săptămâni, după care rezultatele examenelor postoperatorii au fost pozitive.

×