x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Profesor GENIU, găsit mort într-o pădure. Ce aflase bărbatul "cu creierul cât o planetă"

Profesor GENIU, găsit mort într-o pădure. Ce aflase bărbatul "cu creierul cât o planetă"

31 Iul 2013   •   13:08
Profesor GENIU, găsit mort într-o pădure. Ce aflase bărbatul "cu creierul cât o planetă"
Sursa foto: Dr. Adrian Wrigley

Adrian Wrigley, in varsta de 45 de ani, academician la Cambridge si descris de prieteni ca având un creier "de mărimea unei planete", a fost dat dispărut la inceputul lunii iulie. Recent, poliția a confirmat ca trupul său neinsufletit a fost identificat în apropiere de Hardwick, Cambridgeshire, intr-o padure, insa nu ofera mai multe informatii, scrie dailymail.co.uk

Lorna Evans, iubita lui, a scris pe o pagina de Facebook înființată în urma dispariției Dr. Wrigley, că partenerul ei ar fi fost înnebunit de durere, după ce a aflat că ea fost diagnosticată cu limfomul non-Hodgkin cu o lună în urmă. Pagina de Facebook mentioneaza ca profesorul a fost vazut ultima oara la casa mamei sale, cu o zi inainte de disparitie. În ziua următoare, si-a luat bicicleta, un rucsac iar apoi nu s-a mai stiut nimic de el.

Dr. Wrigley a si-a dat doctoratul în informatică, la Universitatea Cambridge, în 1994, proiectand apoi un cip grafic descris ca "revolutionar". Moartea profesorului a socat din toate punctele de vedere si a lasat un gol enorm atat in comunitate cat si in mediul academic. Lumea a pierdut o forță a binelui, spun apropiatii.

×
Subiecte în articol: Adrian Wrigley