x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prostituate românce, ucise de satanişti italieni

Prostituate românce, ucise de satanişti italieni

de Carmen Plesa    |    23 Apr 2008   •   00:00
Prostituate românce, ucise de satanişti italieni

Mai multe românce care se prostituau în Italia ar fi fost ucise în timpul unor ritualuri de către secta "Bestiile Satanei”, informează publicaţia italiană Agenfax



Prostituate românce, ucise de satanişti italieni
Mai multe românce care se prostituau în Italia ar fi fost ucise în timpul unor ritualuri de către secta "Bestiile Satanei”, informează publicaţia italiană Agenfax. Secta din provincia Varese a ajuns cunoscută în Italia după ce liderii săi au fost condamnaţi anul trecut pentru uciderea a cel puţin trei tineri italieni, în anul 1998. Cadavrele lor au fost găsite la marginea unor păduri din zona Varese, în 2004. Tot în provincia Varese, lângă Lecco, au fost descoperite, anul trecut, cadavrele a două prostituate românce, dar potrivit jurnalişlor italieni, anchetatorii abia acum iau în calcul implicarea sectei în uciderea tinerelor.

Investigaţiile au reînceput după ce zilele trecute au fost descoperite rămăşiţe pământeşti care par să aparţină tânărului italian Cristian Frigerio, un fost adept al sectei, dispărut în urmă cu 11 ani. Un coleg de şcoală de-al tânărului le-a spus anchetatorilor că în biserica în care sataniştii făceau "sacrificii” a fost ucisă şi o tânără prostituată româncă. Aceasta ar fi fost chemată de unul din membrii sectei care s-a dat drept un client şi i-a promis o sumă importantă de bani pentru servicii sexuale. O dată ajunsă la biserica unde acţiona secta, fata nu a mai putut scăpa din capcană.

Alte tinere prostituate românce ar fi fost "sacrificate” în numele lui Satan, pentru că grupul, "în ideologia sa delirantă, şi-ar fi propus să <> societatea, eliminând pe toţi acei care, în opinia lor, erau <>”,  mai notează jurnaliştii italieni.

Anchetatorii încearcă acum să descopere dacă Luminiţa şi Ionela, cele două fete românce găsite anul trecut în saci de gunoi, într-o pădure din provincia Varese,  sunt victimele aceleiaşi secte.


"Natasha”, fata din sac

La sfârşitul săptămânii trecute, tot în zona Lecco, a fost descoperit, într-un sac, cadavrul unei alte tinere. Poliţiştii italieni au făcut azi cunoscută identitatea victimei: Silvia Demciuc, de 25 de ani. Fata este din Republica Moldova şi era cunoscută în lumea prostituatelor sub numele de "Natasha”. Potrivit presei italiene, o altă prostituată din Est, dată dispărută de ceva timp, ar putea avea aceeaşi soartă ca Natasha şi cele două românce.

×
Subiecte în articol: diaspora romance italieni