x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Putin se ia de bogaţii Rusiei care se laudă cu "tinichele de lux"

Putin se ia de bogaţii Rusiei care se laudă cu "tinichele de lux"

04 Dec 2009   •   00:00
Putin se ia de bogaţii Rusiei care se laudă cu "tinichele de lux"

Premierul rus Vladimir Putin i-a criticat joi pe ruşii bogaţi care se laudă cu maşinile lor "Lamborghini şi alte tinichele de lux" în pofida modului de viaţă modest al unui număr mare dintre concetăţenii lor, relatează AFP.



"În epoca sovietică, în unele medii, bogăţia era, de asemenea, afişată, în special prin dinţi de aur, de preferinţă incisivii", a declarat Putin în cursul unei emisiuni, citează Agerpres. "Lamborghini şi alte tinichele de lux sunt de fapt aceiaşi dinţi falşi din aur", a adăugat şeful guvernului rus, observând că proprietarii lor nu au de fapt "nimic în plus faţă de alţii".

Putin a răspuns astfel unei întrebări legate de un recent accident de circulaţie în Elveţia, provocat de un rus de 22 de ani la bordul unui Lamborghini. Pe o şosea între Geneva şi Lausanne, în timpul unei curse la 19 noiembrie cu alţi tineri ruşi la bordul unor maşini luxoase, fiul unui bogat antreprenor rus, la volanul unui Lamborghini, a lovit un vehicul condus de un german de 70 de ani pe care l-a rănit grav, potrivit presei ruse.

×
Subiecte în articol: externe