x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bărbat acuzat de răpire, după ce a confundat copilul pe care trebuia să-l ia de la școală

Bărbat acuzat de răpire, după ce a confundat copilul pe care trebuia să-l ia de la școală

15 Noi 2012   •   17:43
Bărbat acuzat de răpire, după ce a confundat copilul pe care trebuia să-l ia de la școală
Sursa foto: NBC Philadelphia

Un bărbat a vrut să-i facă o favoare unei prietene şi s-a dus să-i ia fiica de 6 ani de la şcoală, însă, pentru că nu ştia exact cum arată, a greşit fata şi ar fi putut fi acuzat de răpire, informează nydailynews.com. Incidentul a avut loc în Gloucester City, în apropiere de Philadelphia.

Art Deaner a luat-o pe Courtney Durr, în vârstă de 9 ani, în loc să o ia pe Courtney Fetter. Ambele fete au părul deschis la culoare şi aşteptau să fie luate de un prieten al părinţilor lor în acelaşi loc, în acelaşi timp. Fata fusese văzută de un gardian când a urcat în maşina bărbatului, iar acesta a fost oprit de poliţie.

Deaner şi-a dat seama că a luat o altă fată după ce a întrebat-o de o excursie în care ar fi trebuit să fi fost cu mama ei, fetiţa răspunzându-i că nu ştie despre ce excursie este vorba. Dar, înainte să aducă fata înapoi a fost oprit de poliţie.

Bărbatul a fost arestat, iar după ce a explicat că este vorba de o încurcătură, a fost eliberat. Ambele fete au ajuns în siguranţă la familiile lor.

×